Zittend aan het strand van de Egeïsche kust in het zonnetje denk ik nog terug aan die zaterdag van 15 september, de 66ste keer Olympia's Tour en nu in Offenbeek.
Het koor was gevraagd om verkeersregelaars hiervoor te leveren.
Ons mannenkoor gaf daar in groten getale gevolg aan.
Zo kwam het dat ook ik die dag, gezeten op een stoeltje, in een flauw zonnetje zat te posten.

Ik heb me goed gegeven aan die taak en de tips en instructies die we via het van tevoren gemaakte verkeersexamen gekregen hadden in de praktijk gebracht.DSC03053AOok voor eten en drinken was door de organisatie gezorgd.
Kortom het was voor mij, en zo ik hoorde van ieder van ons mannenkoor, een interessante dag met als prettig gevolg dat dit de koorkas ook goed gespekt heeft.

Bij deze een dankwoord aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt.
Met name Jos Boon die dit evenement naar ons toe heeft weten te halen en Arno Janssen die dit verder geregeld heeft.

Jan Schatorie

Meer foto's (klik op eerste foto):