carn19 7
Zoals de laaste jaren gebruikelijk was ons koor ook dit jaar weer vertegenwoordigd in de carnavalsoptocht van Reuver. De door de gemeente nabij de Reuverse basisscholen nieuw aangelegde '3D' Zebrapaden werden in het ootje genomen. Zijn de echte zebrapaden als 3D-suggestie getekend, nee die van ons koor waren echt 3D en ook nog mobiel, zodat deze de hele optocht door uitgerold en uitgeprobeerd konden worden. Op uitnodiging van en begeleid door 'giraffen' van het mannenkoor kon het publiek de 3D zebrapaden uitproberen en men was hier ook graag toe bereid. Na een 'test' werd de zaak weer opgerold en een stuk verder weer herhaald. Gezien de reacties konden de toeschouwers de opgevoerde act wel waarderen. Ook de jury van de optocht was het hiermee eens en waardeerde ons na afloop van de optocht met een mooie 3e prijs. Uiteraard werd dit door onze deelnemers zeer gewaardeerd en in de feesttent op de markt op gepaste wijze beklonken.

Carn19 1carn19 3carn19 5
carn19 04carn19 6carn19 8