zangclin1Op woensdagavond 16 januari jl. heeft ons koor een leuke en verfrissende zangclinic georganiseerd met medewerking van musicalster Suzan Seegers.

Als vervolg op deze cilinc organiseren wij m.i.v. woensdagavond 23 januari een cursus “Ontdek Je Stem” onder leiding van onze dirigent Hennie Ramaekers. Deze cursus van 8 lessen wordt gegeven in Zalencentrum De Schakel telkens op de zangclin2
woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Dit is geen ‘cursus noten lezen’, maar tijdens deze cursus wordt men op een eenvoudige en heldere manier wegwijs gemaakt in de mannenkoorzang.

Deze cursus Ontdek Je Stem wordt je geheel gratis en vrijblijvend aangeboden en is bedoeld voor ervaren en onervaren zangers. Mannen die geïnteresseerd zijn in deze cursus kunnen zich nog t/m woensdag 23 januari aanmelden bij onze secretaris Lee van Dijk. Telefonisch op telefoon nummer 06-11365954 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..