default_mobilelogo

IMG 20200225 WA0008Deelname aan de carnavalsoptocht is voor het koor al bijna tot een vaste jaarlijkse activiteit geworden. Dus ook dit jaar op 24 februari weer present in de optocht van Reuver. Met als thema ‘Veur zien gesjtrik’ (Wij zijn gestrikt) dit jaar een bewuste keuze voor het promoten van een op 4 maart geplande ledenwerfactie voor ons koor. De deelnemende koorleden, uitgedost in fraaie kledij en met een grote strik, gingen opzoek naar toeschouwers (mannen) om hen te 'strikken' samen met de koorleden een lied te zingen. Zij werden gedirigeerd naar een groot raam met daarboven de tekst Opera(am) Zengers. Van achter dat raam werden zij uitgenodigd met de koorleden een lied mee te zingen genaamd “Biej ’t Koeër”. De gevraagde mensen lieten zich graag overhalen hieraan mee te doen. Uiteraard was er ook een dirigent om alles in goede banen te lei

filpje

den. Het liedje werd overigens ook nog via de meegevoerde geluidsinstallatie ondersteund (vooraf ingezongen), dus veel spektakel!. 

Het publiek kon de actie wel waarderen, dus werd het al-met-al een amusante en dus geslaagde actie. Helaas had overigens de juri van de optocht een iets andere mening (te veel eigen-promotie?). Dit jaar dus geen prijs, maar toch een leuke actie. Hopelijk gaat het ook nieuwe leden opleveren.