default_mobilelogo

Ook het Reuvers Mannenkoor gaat in deze corona-crisis door turbulente tijden. Niet samen kunnen zingen wordt als een groot gemis ervaren. Concerten waaraan hard is gewerkt en waar naar uit werd gekeken, kunnen niet doorgaan. De repetities zijn uitgevallen. Het sociale verenigingsaspect is op een laag pitje komen te staan. 

Er wordt gewerkt aan een doorstart van het Reuvers Mannenkoor zodra dat mogelijk is. We verwachten wel dat daarvoor eerst een goedgekeurd protocol nodig is. Mede op verzoek van het ministerie van OCenW, zijn cultuurpartners zoals Koornetwerk KNMO, LKCA en Cultuurconnectie en diverse anderen met dit protocol bezig.

corona kBinnen het Reuvers Mannenkoor is een groep gevormd van mensen met medische en technische kennis, die dit protocol zullen vertalen naar de situatie bij het Reuvers Mannenkoor.  

Tegelijkertijd zijn er nog veel vragen en zorgen over de veiligheid van zingend samenkomen in groepen. Waarschijnlijk kan het Reuvers Mannenkoor pas (geleidelijk aan) worden opgestart. Wij houden er rekening mee dat fysiek samenkomen pas op z’n vroegst per september weer mogelijk is. 

Voor het Reuvers Mannenkoor grijpt dit enorm in op ons culturele leven en ons verenigingsgevoel. Wij vragen iedereen begrip te hebben voor de huidige pauze. Prioriteit hebben onze gezondheid en een degelijke nieuwe start in de naaste toekomst. 
Op deze website plaatsen we updates zodra er nieuwe relevante informatie is, volg dus deze pagina om op de hoogte te blijven!

Met vriendelijke zangersgroeten,
Het RMK