Activiteiten

Vanwege de coronacrisis heeft het bestuur van het Reuvers Mannenkoor helaas moeten besluiten om dit jaar reeds geplande activiteiten af te gelasten.

Zo kan de Bliksemloterij, die traditioneel op kermiszondag gehouden wordt, dit jaar helaas niet doorgaan.

Ook kunnen enkele verder dit jaar geplande concerten en de traditionele viering van het Caeciliafeest helaas geen doorgang vinden.

Vooralsnog blijft er een voorbehoud bij de deelname van het koor aan de Kerstmarkt in Offenbeek en bij het organiseren van ons traditionele Kerstconcert, dit jaar met als gast Marco Bakker.

Herstart repetities

Er is ook positief nieuws te melden. Zo gaat het koor, na een pauze vanaf half maart, weer beginnen met de repetities, zij het in aangepaste vorm. Geheel volgens de hiervoor geldende coronaregels wordt er met een kleinere groep gerepeteerd. Voor de zangers die er niet bij kunnen zijn worden de repetities in beeld en geluid opgenomen en life uitgezonden via een internetkanaal. Zo kunnen zij thuis achter hun PC of tablet de repetities volgen en meezingen.

Publicatie

Op woensdag 26 augustus is in een brief via PUIK het bovenstaande kenbaar gemaakt aan de inwoners van de gemeente Beesel.