“Normaal doen wij elk jaar een Bliksemloterij met Kermis, maar helaas kan dit, door de 1,5 meter en de andere Coronamaatregelen, dit jaar geen doorgang vinden” vertelt Fred Strous, voorzitter van het Reuvers Mannenkoor. “Wij kunnen het niet maken, terwijl Corona nog voor bijzonder uitdagingen zorgt, deur aan deur loten te verkopen”. Helaas missen wij hierdoor een belangrijke inkomstenbron, maar we laten veiligheid voor alles gaan.

”We gaan gelukkig zorgvuldig met de financiële middelen van onze vereniging om en kunnen daardoor onze programmering gewoon voortzetten” vertelt penningmeester Paul Reijnen.

2021

“Niet alleen spekt het onze verenigingskas, maar het is erg leuk om via de Bliksemloterij in contact te komen met de Reuverse Gemeenschap” zegt Fred Strous over de deur-aan-deur-Bliksemloterij. “Ik vind het jammer, dat we in 2021 geen Bliksemloterij kunnen organiseren, maar heb er alle vertrouwen in dat het ons in 2022 wel gaat lukken.

Bovendien proberen wij van het RMK een van de modernste koren in Reuver en omstreken te maken en hebben daar nu eenmaal inkomsten voor nodig!

Als iemand interesse heeft om mee te doen, neem dan maar contact met me op (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), dan zorg ik wel voor de juiste weg in onze vereniging en de juiste link om mee te kunnen doen.”