Het RMK bij het Indië Monument 2 jaar geleden.

Ook in dit Corona-jaar worden bij het Nationaal Indië Monument in Roermond op 4 september 2021 de omgekomen militairen in voormalig Nederlands-Indië en Nieuw-Guinea herdacht. Tevens staat de herdenking in het teken van de Nederlandse militairen die omkwamen bij vredesoperaties.

Het Reuvers Mannenkoor was in het verleden al enkele keren te gast bij deze herdenking. Dit Corona-jaar gaat ons koor samen met vertegenwoordigers van de Swalmer Liederen Tafel in afwisseling en samenwerking met de Mariniers Kapel voor sfeervolle muziek en liederen zorgen.

Helaas is door Corona de toegang voor het grote publiek beperkt maar gelukkig zorgt L1 op 4 september ervoor, dat u dit thuis kunt live kunt volgen.