Koffie Concert 8

Leden en Vrienden van het Reuvers Mannenkoor,

Sinds vorige week bevindt Nederland zich weer in een gedeeltelijke “lockdown” vanwege de hoge coronabesmettingen. Dat betekent dus ook voor de  zangers in ons koor, die gezien de leeftijd een kwetsbare groep vormen, dat zij  goed op hun tellen moeten passen.

De lockdown betekent echter niet dat het totale leven nu stilstaat. Integendeel. We kunnen gewoon doorgaan met leven, maar we dienen ons op allerlei fronten aan te passen.

Zo stelt de regering o.a. voor: daar waar mogelijk ga zoveel mogelijk van thuis uit werken!

Het bestuur is met dirigent haar dirigent Hennie Ramaekers overeengekomen om een vertrouwd concept weer van stal te halen.  Zoals dit jaar gebleken  is  “het van thuis uit werken”  ook voor ons koor een zeer goede optie. Onze altijd enthousiaste dirigent heeft zich bereid verklaard om wederom “YouTube repetities” te gaan verzorgen.

Om ook in 2022 concerten te kunnen verzorgen acht onze dirigent het zelfs noodzakelijk om de digitale repetities z.s.m. weer op te starten.

Het is weer even aanpassen. Natuurlijk niet zo ideaal en effectief als een fysieke repetitie, maar het is niet anders en het beste alternatief dat we hebben. We zijn zeer verheugd dat we zo in staat zijn om samen aan de toekomst van ons koor te kunnen werken. Met grote dank aan onze dirigent.

Woensdag 8 december a.s. zullen we starten met de digitale repetities!

De YouTube link voor de digitale repetities zal per e-mail  aan de leden worden toegestuurd. Het programma  voor de komende maanden zal tijdig bekend worden gemaakt.

Met vriendelijke zangersgroet,

Namens dirigent en bestuur,