Met veel spijt moet het Reuvers Mannen Koor melden dat het kerstconcert, dat gepland stond op 19 december a.s., dit jaar niet doorgaat. We hadden gepland om samen met Marco Bakker van dit concert een feestelijke jaarafsluiting te maken. Helaas heeft Corona ook dit jaar weer roet in het eten gegooid en kunnen we, in het belang van ons aller gezondheid, nu geen concert geven.

Echter ..... we gaan niet bij de pakken neerzitten en blijven, conform de huidige voorschriften, thuis met behulp van Youtube repeteren. Er vanuit gaande dat ook deze lock-down zal eindigen staat ons volgende concert al gepland. Op 18 maart 2022 hopen wij een voorjaarsconcert te kunnen verzorgen met medewerking van de bekende bariton Sef Thissen. Het repertoire zal dan bestaan uit het werk van Andrew Lloyd Webber waarbij met name stukken uit de musicals “Phantom of the Opera” en “Jesus Christ Superstar” zullen worden gezongen.

Wij hopen jullie, ons gewaardeerde publiek, dan weer te mogen begroeten en ontmoeten.

Blijf gezond en ondanks de moeilijke tijden: “Fijne Feestdagen”

Poster KERST concert afgelast