IMG 20190910 WA0001Reuvers Mannenkoor is opgericht op 3 mei 1903. Het is een zangvereniging waar het plezier in zingen in verenigingsverband centraal staat. Het koor is dan ook voor de leden een prettige manier van ontspannen. Om hier inhoud aan te geven organiseert het koor, naast de wekelijkse repetitie-avonden, activiteiten als:

• optredens met andere koren in Reuver en op andere plaatsen;
  • één- of meerdaagse concertreizen;
  • ontspanning zoals het jaarlijkse Caeciliafeest;
  • andere activiteiten voor de koorleden, vaak met hun partner.

Het koor telt ongeveer 40 zangers.

De wekelijkse repetitie-avonden vinden plaats op woensdagavond van 20.15 uur tot 22.30 uur in Zalencentrum De Schakel, Broeklaan 2 te Reuver. U mag hier uiteraard vrijblijvend komen luisteren.

Wenst u contact met het koor dan kan dit uiteraard altijd. Wij verwijzen u hiervoor graag naar een van onze contactpersonen

Onze Dirigent

Wij zijn verheugd dat wij met ingang van april 2017 Hennie Ramaekers mochten benoemen tot dirigent van het Reuvers Mannenkoor. Hennie geniet grote bekendheid in de Mannenkoorwereld en heeft hierin zijn sporen méér dan verdiend. Voor nadere informatie over hem kunt u zijn website bezoeken: www.hennieramaekers.nl.