Denekamps Mannenkoor vraagt voor een koor-uitwisseling; Nieuwsbericht 06 feb. 2022 nr. 2

Beste zangersvrienden,

Het Denekamps Mannenkoor heeft ons benaderd voor een koor-uitwisseling.

Op 11 september a.s. organiseert het Denekamps Mannenkoor een concert een concert in Denekamp en in het weekend van 2 oktober is het koor uit Denekamp bij ons in de buurt en vraagt aan ons of RMK op zondag 3 oktober een  gezamenlijk concert kan organiseren in Reuver.

Bestuur heeft positief op gereageerd naar het Denekamps Mannenkoor.

Ons bestuur gaat graag op concert naar Denekamp en de voorkeur gaat uit naar een 2-daagse concertreis gezien enerzijds de afstand en anderzijds is de omgeving Denekamp een mooie omgeving en bied ons de gelegenheid om de onderlinge band weer een aan te halen. Uiteraard zijn ook de partners van harte welkom om deel te nemen aan deze 2-daagse reis.

Om de organisatie van bovengenoemd concert in Denekamp op te starten hebben wij de volgende vraag:

1. Wie is er in de gelegenheid om op 10 en 11 september deel te nemen aan een 2-daagse reis naar Denekamp?
  2. En zo ja, met hoeveel personen?

Graag per omgaande een reactie, ook bij afmelding aan ondergetekende of bij onze secretaris Lee van Dijk.

Hopelijk kunnen we er in het najaar een leuk en gezellig uitstapje van maken met een voltallig koor.

Met vriendelijke zangersgroeten,

Namens het bestuur,