Concert op 6 mei 2023 met Sef Thissen.

Hoi mannen,

Binnen de muziek commissie zijn we ook bezig met het concert van 6 mei 2023. Dit wat betreft het programma. Hiervoor is de eerste aanzet al gemaakt o.l.v. Hennie Raemakers en gekozen voor stukken uit musicals zoals de Phantom of the Opera, van A.L. Webber. We kunnen daar een viertal werken van brengen. Ook uit Les Misérables van CM Schönberg en A. Boubil hebben we nu al twee delen. Dus er is nog ruimte om het programma nader in te vullen. Onze vraag aan jullie is of jullie hiervoor aanvullingen in gedachten hebben. Mocht dat zo zijn laat het ons weten. Wel niet via de algemene kanalen. Laat het Gerard, Guus, Pierre of Piet persoonlijk weten. Stuur hem dan een persoonlijk berichtje s.v.p. Niet effe, zo in het langs lopen want dat vergeten we toch maar!

In afwachting op jullie inbreng, gegroet; Piet.