Herfstberichten, week 46 + 47.

Dag Zangvrienden;

Voor de continuïteit enige berichten betreffende de  afgelopen weken,  46 en 47….

*Samengevat:   Geen spectaculaire nieuwsberichten.

Week 46:

*DAAG “Saint Caecile”    Tot volgend jaar.   Ons Caeciliafeest is prettig en succesvol afgesloten.  Dank voor uw aller medewerking en deelname.

*Op woensdag, 15 november werd meteen gestart met een intensieve repetitie voor ons Kerstconcert op zondag, 17 december, 11.00 uur, Schakel. Voorbereidingen zijn in volle gang.  Dat moet weer gaan lukken!  Concertprogramma staat, na enige vertraging, nu wél  op onze Koorsite. KIEKE,  Printen, Map in orde maken, Thuis repeteren!….

*Bekijk ook de geplaatste verslaglegging van het najaars-/ jubileumconcert in Beek-Genhout, op 24 september.  De moeite waard!

*Graag aandacht voor de door John Gerits ingezongen programma-onderdelen. Vooral ook om thuis te oefenen!….

Week  47:

*Repetitie was op woensdag, 22 november. Programma behoeft nog intensieve aandacht.  Zie ook mijn eerdere app-jes.

*Iedereen die niet kan deelnemen aan het Kerstconcert (zo0ndag, 17-12-23,  11.00 uur,  Schakel)  en / of het Champagneconcert (07-01-24 in de Oranjerie, Roermond) moet dit z.s.m. doorgeven aan Paul Reijnen.

Week 48, alvast….

*Welkom St. Nicolas.

Repetitie, vandaag, woensdag, 29 november, Schakel, vanaf 20.15 uur.

*Er zijn nog maar  3 repetities vóór het Kerstconcert.   Te weten:   woensdag, 29 november (vandaag); woensdag, 06 december (St,Klaas);   en   woensdag,  13 december  =  Generale repetitie (met Toon).     Daarom:  Komt allen zoveel mogelijk…..

*Mogelijk dat Sinterklaas ook dit jaar weer bescheiden aandacht heeft voor ons RMK.  Informatie-besprekingen zijn in volle gang. Vol verwachting klopt ons hart voor woensdag, 6 december….

*Na het Kerstco0ncert zijn aansluitend nog enkele repetities voor het Champagneconcert 2024…. Op woensdag, 20 december; woensdag 27 december = 3e kerstdag (??????)  ; DINSDAG-avond, 2 januari in “de Ster” Maasniel. (=generale repetitie).

*Reizen:… Richting Maasniel (repetitie)  en Roermond (concert) reizen we op eigen gelegenheid.  Maasniel met eigen auto’s;  Roermond wellicht met de trein.

Nadere berichten volgen zodra een en ander duidelijk is.

Groeten, namens DB

RC