Im Memoriam Piet Verstappen

Met droefenis hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons rustend koorlid:

PIET VERSTAPPEN

Piet was voorheen een echte bas en al meer dan 61 jaar lid van het Reuvers Mannenkoor. Piet had duidelijk maar 2 liefdes en dat waren zijn gezin en het koor. Piet was altijd druk bezig met ’t koor, hij noemde het: zijn koor. Hij kon al een geruime tijd, voordat er sprake was van COVID 19, vanwege gezondheidsredenen niet meer deelnemen aan de repetities en/of concerten. Hij miste daarna als toeschouwer geen enkel concert en /of jaarvergadering. Het koor loslaten deed hij pas afgelopen maand toen hij te moe en te zwak was om deel te nemen aan de brunch. Gelukkig heeft hij nog afgelopen zomer zijn uitgestelde 60 jarig jubileum mogen vieren.

Piet was een man waar je op kon bouwen en hij was daardoor bij de organisatie en uitvoering van veel activiteiten nauw betrokken. Piet heeft zich jaren zeer verdienstelijk gemaakt voor het Reuvers Mannenkoor, hij was 1 van de werkers van het 1e uur. Was medeorganisator van de volgende activiteiten: de grensfeesten uit vroeger jaren, de voetbaltoernooien.  Was oprichter van de spaarkascommissie. Medeorganisator en regelaar van de jaarlijkse fietstocht.  Medeorganisator van de bliksemloterij. Mede door zijn bijdrage voor het koor is hij verdienstelijk onderscheiden als Lid in de orde van Oranje Nassau.

Wij zullen de fijne herinneringen aan Piet voor altijd in onze gedachten blijven houden.

Wij wensen zijn dochter Brigitte, schoonzoon Bob en de kleinkinderen Myrthe en Amber en hun partners Joris en Jonathan en de overige familie heel veel sterkte bij het dragen van dit verlies

Op de dag dat hij 87 jaar zou worden heeft het Reuvers Mannenkoor de afscheidsdienst die gehouden werd op donderdag 3 november in de aula van Uitvaartcentrum Ruiver mogen opluisteren. De crematie heeft aansluitend in stilte plaatsgevonden

Bestuur, dirigent en alle leden van het “Reuvers Mannenkoor” Reuver.