Inspiratiedag KNZV 11 februari 2023 in Ede

Beste leden/vrienden van/bij het RMK,

Zoals onze voorzitter Rob afgelopen woensdag vertelde is er op zaterdag 11 februari 2023 een landelijke Inspiratie dag voor koren. Deze wordt georganiseerd door het Koninklijk Nederlands Zangers verbond (KNZV) en zal worden gehouden in het Akoesticum in Ede.

Die dag duurt van 10:00 tot 16:30 uur en zal geheel in het teken staan van “zingen, doen, elkaar ontmoeten en inspireren”.  Bijzonder (en trots makend) is dat 1 van de 4 workshopleiders onze eigen dirigent John Gerits zal zijn. Dat geeft wel aan dat zijn kwaliteiten in brede kring bekend zijn en alom worden gewaardeerd.

Ons bestuur zal in elke geval vertegenwoordigd zijn maar zou het op prijs stellen als ook enkele leden van ons RMK die dag aanwezig kunnen zijn.

Mocht je dat willen laat dat dan uiterlijk 7 januari aan Rob weten zodat onderling kan worden afgestemd. In elk geval moeten alle deelnemers zich uiterlijk 14 januari hebben aangemeld via onze Voorzitter.  Er is maximaal plaats voor 4 leden per deelnemend koor dus ….. laat er geen gras over groeien en meldt je aan bij Rob.

Alle info over die inspiratie dag vind je hieronder.