Kerstmatinee met Marco Bakker

Het Reuvers Mannenkoor is trots, dat ze voor haar kerstconcert Marco Bakker heeft kunnen contracteren. Weinig zangers is het gegeven om op hoge leeftijd nog zo prachtig te kunnen zingen zoals Marco Bakker.  Dat maakt het een waar genoegen naar deze zanger te luisteren.

Dit jaar verzorgen we het kerstconcert samen met de Sing Along Singers en hun kinderkoor.

Het Reuvers Mannenkoor wordt gedirigeerd door John Gerits, onze nieuwe dirigent en op piano begeleid door Toon Konings.

De Sing Along Singers en hun kinderkoor DoReMiNi staan onder leiding van dirigent Jos Helgers met muzikale begeleiding van pianiste Ludmila Seroo.

Wanneer: Zondagmorgen 18 december 2022, 11:00 uur, in “De Schakel” te Reuver.

De entree is slechts € 10,- en dat voor een concert met Marco Bakker, dus wees er snel bij!

De kaartjes zijn vanaf 21 november te koop bij Zalencentrum “De Schakel” en “Bruna-Reuver” (s.v.p. à contant).

Ook op de RMK-site kunt u toegangskaartjes kopen. Ga hiervoor naar: Tickets – Reuvers Mannenkoor.

Door de samenwerking met de twee koren en Marco Bakker belooft het een gevarieerd concert te worden.

U bent van harte welkom!