Nu alle Youtube video’s beschikbaar

Zangvrienden, na het vele werk van John ben ik vandaag in staat geweest om alle beschikbare youtube video’s op onze website te zetten. Dat stelt ons allen in staat om thuis alle partijen van alle partituren die op 18 december door ons gezongen zullen worden thuis uitgebreid te bestuderen en te oefenen. Onder “Thuisrepeteren” en “Youtube Links” in het ledengedeelte van onze website vind je deze video’s. Wat opvalt is dat er 3 soorten video’s zijn: partieel, ongedeeld en compleet. Met partieel wordt aangegeven dat John de partituur in onderdelen behandeld. Ongedeeld wil zeggen dat John de partituur in 1 keer zingt. En bij compleet zijn deze opties in 1 video verwerkt; eerst partieel en daarna ongedeeld. Laten we er met ons allen de energie in stoppen die John zich al voor ons getroost heeft. Allemaal voor ons eigen plezier maar ook voor een geweldig kerstconcert op 18 december a.s..

Jullie webmaster