Repetiemap aanpassingen 30 oktober 2022.

Hoi mannen,

De repetitiemap vraagt weer aanpassingen. De reden is dat het kerstdeel steeds vastere vormen begint te krijgen. Dat er verschuivingen zijn heeft te maken met de samenwerking met Sing Along Singer ( SAS ). En ook met solist Marco Bakker, die met ook ons vorm geeft aan het Kerstconcert 2022. Door deze samenwerking met drie partijen is flerxibiliteit van ons allen gewenst, en het meest van ons; het RMK natuurlijk. Dat houdt ons jong. De repetitiemap is opgedeeld in drie delen zodat niet alles door elkaar komt en ook inzicht geeft in het thema wat voor de deur staat.

klik op nevenstaande tekst voor het nieuwe overzicht:  [Overzicht Repetitiemap 30 oktober 2022]

Komend jaar 2023 zijn er dat wel wat meer; daarover later meer. Nu staat met name de Kerst voor de deur. De repetitiemap graag opdelen in drie delen, geeft enig werk, daar zijn we ons wel van bewust. Het Kerstmis deel is weer aangepast en krijgt steeds vastere vormen. Dus even opletten en aanpassen graag. Het bijzondere deel is toegevoegd en zal wel in jullie eigen partituren bibliotheek voorhanden zijn. Anders zijn deze ook van de website te downloaden. Gelieve op te nemen in de repetitiemap.

Mocht het je teveel zijn en kom jer er niet goed mee weg? Laat het de leden van de muziek commissie weten. Spreek ze aan en er wordt voor een oplossing gezorgd. Hebben we het zelf onder de knie, leaten we dan ook een beetje op elkaar letten en een helpende hand uit steken. Natuurlijk deden we dit al, maar door al die aanpassingen nu wat extra s.v.p.  Tot woensdag 20.30 uur.