Repetitiemap 7 november 2022.

De Inhoud repetitiemap RMK vanaf  7 november 2022.

Hoi mannen, daar zijn we weer met een wijziging voor de repetitiemap. Het onderdeel speciale gelegenheden kan eruit. Verder is er voor het deel kerst een wijziging. De liedjes Yo bajo del monte en White Christmas worden vervangen door een vernieuwde versie. Er is een bewerking doorgevoerd. Guus heeft voor een ieder een copy gemaakt. Wederom een dank je wel Guus. Dus graag de oude versie inleveren en de nieuwe in ontvangst nemen. Verder komt er misschien nog een wijziging op Joy to the wordld en Stille nacht, voorlopig houden we deze versie aan. Dan als laatste: we zijn nog met Marco Bakker in gesprek omtrent zijn keuze, dus misschien dat dat ook wat aanpassing vraagt. Jullie hebben het wel in de gaten; het RMK is een dynamisch koor!

Algemeen:

1. Toast.
  2. Dobra Noc.
  3. Tebe Pojem.
  4. You raise me up.
  5. Alegria.
  6. You never walk alone.
  7. I dreamed a dream.
  8. The mansions of the Lord.
  9. Mala Moja.
  10. Sjoen in dit lendje.
  11. Gegroet mijn Limburg.

Kerstmis 2022:

1. The holy city.
  2. Senti, senti.
  3. Yo bajo del monte,  deze omruilen s.v.p.
  4. White christmas,    ook deze ruilen a.u.b.
  5. Menuit Crétien.
  6. MLK.