Login Leden

Wordt zingen je nieuwe Hobby?

Het Reuvers Mannenkoor (RMK) wil graag nieuw zangtalent ontwikkelen.Daartoe start het een actie om mannen de weg te wijzen naar deze mooie nieuwe hobby.

En om de drempel voor startende (maar ook meer ervaren) zangers klein te maken geeft het RMK op 29 maart 2023 een unieke en gratis zang clinic voor mannen die graag willen (leren) zingen.

Op deze zang clinic maak je kennis met de bekende bariton Sef Thissen en onze dirigent John Gerits. Er zal algemene informatie gegeven worden en er wordt meer specifiek over de zanglessen gesproken. Natuurlijk zullen, naast de aspirant leden, ook ervaren koorleden aanwezig zijn. Zo kunnen ervaringen worden uitgewisseld over “hoe het is om in ons mooie koor te zingen”. Op de kennismakingsavond op 29 maart zijn ook partners en familie welkom, zodat ook zij de sfeer van zingen in een koor kunnen ervaren.

De kennismakingsavond zal worden gevolgd door 8 opeenvolgende zanglessen op de woensdagavond door onze dirigent John Gerits zanglessen. Ook dat zal in de Schakel te Reuver plaatsvinden en wel van 19:00 tot 20:00 uur. Je zult dan merken dat ook jij kunt zingen en er enorm veel plezier aan beleeft.

Deelname staat open voor mannen met en zonder zangervaring. Aan de zangclinic en -lessen zijn geen kosten verbonden. Ook is er geen verplichting om daarna lid te worden van het RMK.

Hoe aanmelden: via het formulier dat kan worden geopend middels bovenstaande knop [ Deelname Zangclinic ]