Uitslag Bliksemloterij RMK 2022

Op zondagmiddag 4 september om 14:00 uur heeft notaris Esther te Veldhuis van notariskantoor Van Lier-Postumus notarissen te Swalmen de loting verricht voor de Bliksemloterij van het Reuvers Mannen Koor (RMK) editie 2022.

Link naar uitslag Bliksem Loterij 2022

Net als voorgaande jaren waren alle 12000 loten uitverkocht en heeft de Reuverse en Beeselse bevolking laten zien achter haar illustere Mannenkoor te staan.  Als tegenprestatie wil en zal het koor dat doen waar het goed in is namelijk voor u zingen. Een eerste gelegenheid daartoe zal zijn een optreden van het RMK in de Gertrudis kerk van Beesel op 2 oktober a.s.. In een gezamenlijk optreden met het Denekamps Mannenkoor kunt u vanaf 11:30 uur in genoemde kerk genieten van een afwisselend repertoire. De entree is gratis en wij nodigen u van harte uit om eens naar ons en onze zangbroeders uit Denekamp te komen luisteren.