Weekbericht, week 04-2024 Doorstart

Beste zangers.

Weekbericht, week 04-2024, deel 2.

Om iedereen bij te praten was er gisteravond een korte bijeenkomst. Gastheer was Jan Schatorie, Industriestraat.  Jan, bedankt!   Besproken onderwerp: Dirigentenwisseling, in de loop van eerste helft 2024.  John Gerits stopt met ons koor en wil overdragen aan een nieuwe dirigent. John wilde dat zélf bekend maken en toelichten tijdens de repetitie van afgelopen week. Deze kon echter vanwege de winterse omstandigheden niet doorgaan. Vandaar onze oproep voor gisteren.

Tevens is John ook morgen, woensdag, 24 januari en de week daarna, woensdag, 31 januari,  afwezig.  Ons D.B. wilde iedereen toch op korte termijn  inlichten.

Er is een “dirigenten-selectie-commissie” gestart (coördinatie: Har Levels).  Er zijn enkele mogelijk geschikte kandidaten uitgenodigd. We hebben met hen gesprekken, maar ook een “proef-repetitie”

Voor die proef-repetities  gebruiken we de woensdagen, 24 januari en woensdag 31 januari. Steeds in de Schakel, vanaf 20.15 uur. Met gast-dirigent.

Voor morgen, 24 januari is de heer Ger Franken (Grubbenvorst) uitgenodigd. Repertoire in de map, zoals 2 weken geleden al gepubliceerd door de Muziek-Commissie (Fred Strous).  Laten we Ger in groten getale verwelkomen…..

Dus: morgen, 24 januari, Repetitie;  woensdag 31 januari Repetitie;  woensdag 7 februari nog niet duidelijk; woensdag, 14 februari is GEEN Repetitie   i.v.m. Aswoensdag, Hiering sjèlle, Schakel gesloten.

U wordt vervolgens, zo mogelijk, iedere woensdag “bijgepraat”

Overige planning volgt “van week tot week”  via weekberichten.

Namens D.B.

RC