Weekbericht, week 07-2024. Stemming zit er goed in: Aallaaafff.

Koorvrienden:

Deze week:  07-2024:

*De stemming voor een nieuwe dirigent, zat er goed in, afgelopen week. Wij verwachten een  mooi resultaat en een goede toekomst voor RMK!

*Ook deze  week wensen wij ons allen  een prima Carnavalsstemming en mooie dagen.  Lekkere Hiering gewenst!  en Proost!…

*woensdag, 31 januari  is met meerderheid van stemmen gekozen voor de heer Gèr Franken als opvolger van John Gerits.  Contractbesprekingen met Ger zijn nog gaande. We verwachten er wel goed uit te komen. Er waren opbouwende vragen van leden; echter het DB bleef met argumenten  bij de keuze voor Ger.  De stemmings-uitslag ondersteunt het DB-besluit.    Ger denkt begin (+/- 10)  april de directie-taak volledig over te nemen van John.  John laat ons niet in de steek en draagt geleidelijk over, afsluitend met ons Voorjaarsconcert  in juni a.s.

*Ger is al actief en heeft een nieuw in te studeren muziekstuk geplaatst op onze Koor-site. >>  KIEKE onder oefenrepertoire!

*Morgen, woensdag 14-02-24,   =  AS-woensdag,  is de Schakel gesloten. (feestdag en Loe is te moe). “Hiering-sjèlle”  in geheel Reuver e.o.  >> Daarom is er dan  GEEN REPETITIE.

*Eerstvolgende repetitie is op woensdag, 21 februari, Schakel, 20.15 uur, o.l.v. John Gerits..  Repertoire / Repetitiemap = ongewijzigd > Let op,   en oefen het toegevoegd nieuwe werk van Ger Franken , op Koorsite / Oefenrepertoire > DUS:  Thuis oefenen, voor zover kan!

* Ons D.B. vergadert met Gemeente en andere verenigingen.  Tevens bezig met “toekomstvisie” RMK vanaf 2025…..2028….. (=125-jr bestaan).  Hoe??  halen we dat??  Er zijn wél ideeën, maar er is nog niets concreet mee te delen. Meedelen  zijn we wel van plan tijdens de Jaarvergadering in maart a.s.

*Niet vergeten, maar  vooralsnog geen gelegenheid gehad om de jarigen van Januari toe te zingen:       Nu maar op papier dus   >> >> >>>>         Piet Emans (*1949)     Paul Reijnen (*1949)     Gerard va Stratus (*1943)     Joep Janssen (*1946)     Jan Ligthart (*1940).  HIEP, HIEP, HIEP, ALLAAFFFF…

*Tot slot alle BETERSCHAP en sterkte gewenst aan onze zieke Koorvrienden….  Hopelijk snel weer boven water, om de nieuwe dirigent mede te beoordelen….

Begin volgende week volgt weekbericht 08-2024.

Hartelijke groet van D.B.

RC.