Weekbericht, week 08-2024. Bezinningstijd na Carnaval.

Beste Zang-collega’s

WEEK 08 – 2024:

*De Carnavalstijd zit er weer op voor 2024.  Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten en gezond de eindstreep, inclusief Heering-sjèlle,  gehaald.

*Nu weer aandacht voor het serieuzere Koorwerk:

*Woensdag, 20 februari,  20.15 uur, Schakel:  REPETITIE,  o.l.v. John Gerits.  Repertoire in de Repetitiemap, zoals door de Muziekcommissie (Fred Strous) ia gepubliceerd per 10-01-2024.  Hieraan is recent door Ger Franken toegevoegd: “Soon Ah Will Be Done”  Te vinden op onze Koorsite (Oefenrepertoire): zowel de muziek-partituur, alsook te beluisteren via de You Tube weergave.  DUS KIEKE!

*Eind van deze week vergadert ons DB (ter voorbereiding op de Jaarvergadering van 23 maart a.s. ) over toekomstplannen en visie. Graag uw ideeën, liefst schriftelijk, inbrengen, via Secretariaat.

Welkom weer op de repetitie van morgenavond.

Met groet van DB

RC