Weekbericht, week 12-2024: Hoe verder vanaf 2024 >>….

Geachte Koorleden:

Deze week, 12-2024, weer enkele belangrijke momenten:

*woensdag, 20-03-2024,  20u15,  REPETITIE,  Schakel,  o.l.v. Ger Francken.  Repetitie-programma is te vinden op onze Koorsite / Oefenrepertoire. Maak de repetitiemap in orde!.

*Donderdag, 21 maart, is de uitvaartdienst voor oud-koorlid Stef Backus. Uitvaartcentrum Ruiver. Uw persoonlijk blijk van meeleven wordt gewaardeerd.  Het D.B. heeft echter moeten besluiten dat een optreden als RMK dan helaas niet haalbaar was.

*Er kwam afgelopen week een verzoek van de Gemeente Beesel en de Ultimate Warrior Obstacle Run binnen om verkeersregelaars te leveren voor een sportieve activiteit op zaterdag, 6 april, ‘s middags / namiddag, in Reuver, Drakenrijk.  Arno en Harrie Janssen zijn bereid om als contactpersoon te fungeren. Zij hadden al een bespreking met de Organisatie. De gestelde voorwaarden lijken gunstig uit-gehandeld, ook voor verdere activiteiten in dit kader, in de toekomst. Gemeente staat garant voor correcte (financiële) afhandeling. Arno zal alle koorleden vandaag, morgen of uiterlijk woensdag benaderen met de vraag wie op 6 april a.s.  als gecertificeerd verkeersregelaar enkele uren inzetbaar is als verkeersregelaar (á la Draaksteken 2023). Drankje en hapje worden dan ook verzorgd!  Opgave voor deelname graag uiterlijk op de repetitie van a.s. woensdag.

*Jaarvergadering 2024:  zaterdag 23 maart a.s.; Schakel; 10.00 uur.  Voorbereidende stukken zijn per mail aan U  verzonden door Lee van Dijk. Graag bekijken en zo nodig reageren.

*U hebt nog enig (inmiddels historisch)  weeknieuws, week  09-24,   10-24,   en  11-2024 tegoed.  Dit volg voor de “volledigheid” mijnerzijds binnenkort.

Groet, namens DB

RC