Weekbericht, week 50. Kerstconcert

Enkele korte mededelingen aangaande ons Kerstconcert op zondag, 17 december, 11.00 uur, Schakel:

Vandaag, woensdag 13 december,  is de generale repetitie, met Pianist Toon en Hoboïst Paul Kicken.

Op de koorsite staat nog een nieuw, toegevoegd lied, onder Thuisrepeteren / Oefenrepertoire:  “Mein Kleiner Garde Offizier”  KIEKE! Uitprinten. In de repetitie-map toevoegen.  Overig Kerstprogramma compleet en actueel maken. Nog even thuis oefenen??

Aanwezig zijn in de Schakel om 19.45 uur.

Aanvang repetitie om 20.00 uur. We zitten op het podium, achter het gesloten gordijn. Repetitie kan, zo nodig, wat langer duren (tot 23.00 uur).

Denk aan gepast geld om bestelde entree-kaarten (voor partner, vrienden e.d.) af te rekenen bij Har Levels.

Vandaag de laatste dag dat  consumptie-penningen te koop zijn  bij Piet Heijmans, á € 2,60.       Ook geldig tijdens Kerstconcert      Bij aankoop ná vandaag kosten deze munten € 2,80.

Er zijn nog enkele leden die hun Sinterklaas-pakketje nog kunnen afhalen. Even vragen aan Paul Reijnen.

Vraag van Paul Reijnen: of iedereen zijn contributie voor 2023  (€ 150,00)  betaald heeft?

Wil iedereen die NIET mee kan doen aan Kerstconcert en/of Champagneconcert dit doorgeven aan Arno Janssen.

Tot ziens, vanavond!

R.C.