Weekbericht, week 51 (>>Champagneconcert)

Dag Zangvrienden:

Week 51:

*Na een succesvol Kerstconcert, afgelopen zondag, 17 december, waarvoor DANK voor uw inspanningen,  gaan we voor een mooi, gezellig begin van 2024.:  Champagneconcert in de Oranjerie, Roermond. Samen met Koninklijk Roermonds Mannenkoor en Meerssens Mannenkoor. Zondagmiddag, 07 januari 2024.

*Repetitie daarvoor is a.s. woensdag, 20 december, Schakel, 20.15 uur. Repertoire staat op deze Koor-site, onder Thuis-oefenen. Oefenrepertoire.  KIEKE….!!..

*In week 52 (tussen Kerst en Nieuwjaar is   -op woensdag 27 december-   geen repetitie gepland, behalve als er a.s. woensdag onvoldoende resultaat blijkt!.

*Vervolgens is een aansluitende repetitie (= tevens de “generale”) gepland op DINSDAG-AVOND,  02 januari, in de STER, MAASNIEL.

*We reizen naar de Ster, Maasniel, per eigen vervoer / auto. Ik stel voor een indeling te hanteren zoals we dat ook deden ter voorbereidende repetitie  voor ons concert afgelopen september (Beek-Genhout).

*We reizen naar de Oranjerie, Roermond, met de Arriva-trein.

*Nadere uitwerking hiervan volgt binnenkort,  week 52.

Alvast, mede namens ons D.B.:   Fijne Kerstdagen en een Goede Jaarwisseling toegewenst!!

R.C.