Weekbericht, week 52 – 2023. Eindejaar!

Dag zangvrienden RMK,

Kort berichtje voor deze week, 52-2023.

*Afgelopen zondag, 17 december, een fijn Kerstconcert mogen genieten.  Dank voor uw inzet!

*Woensdag, 20 december, was repetitie voor ons Nieuwjaarsconcert in Roermond.  Bekende liederen.  Thuis repeteren blijft altijd een PLUS!

*Week 52:  even Kerstvakantie kunnen genieten.

*Eerst volgende (generale) Repetitie voor Champagneconcert in Roermond is op a.s. DINSDAG, 02 januari, Maasniel, Zaal “de Ster”, naast de kerk van Maasniel.  Reizen met eigen auto’s.  Reis- schema is eerder verstuurd door Arno Janssen. Verzamelen en vertrek op die dinsdag,    uiterlijk 18u 45, vanaf “de Schakel”  Kom op tijd!  Medereizigers betalen € 2,50 aan de chauffeur.  Repetitie is gepland van 19.30 uur – 22.30 uur. Samen met Roermonds Mannenkoor en Meerssens Mannenkoor.  Kan weer gezellig worden….

*Zondag, 07 januari Champagneconcert in Roermond.  Aanvang = 14u30.  Partners / introducees betalen € 17,50 entree.

*Zondag, 7 januari, reizen wij per Arriva-trein naar Roermond, Oranjerie. Op ieders eigen kosten.  Wij worden uiterlijk 13.00 uur in de Oranjerie verwacht (inzingen e.d.)  Dus trein van plm. 12.15 uur vanuit Reuver….   Terug eventueel zélf lopen, als het te duur wordt…..

Rest mij U allen, mede namens ons DB, een mooie jaarwisseling toe te wensen:  ZAOLIG  NUIJ-JAOR>

En , ooo jaa,  de Jarigen van december hebben nog een muzikale groet te verwachten van ons koor, misschien wel als afsluiting van het Champagneconcert…   MISSCHIEN!

*Jan Houwers (*1947)

*Jan Jacobs (*1949)

*Jan Janssen (*1939)

*Guus Levels (*1952)

*Wiel Levels (*1935)

*Piet Mestrom (*1952)

*Henk Naus (*1945)

*Sint Nicolaas (*350 te Mira)

*Jesus Christ, Superstar (* 25 december 00.00)

*Prins Bernhard junior, Makelaar te Amsterdam (* 1969)

**Wie niet???

We ziens ons komende week  =  volgend jaar!

RC.