Weeknieuws 1-2023: De week van de start in 2023.

*Hopelijk allemaal gezond aan 2023 kunnen beginnen!

Namens DB uiteraard voor iedereen: de beste wensen….  Zaolig Nuij-jaor!

*Allereerst ons medeleven voor koorlid Geer Horstman en familie, bij het overlijden van zijn echtgenote Ria, op 30 december.  Gecondoleerd!

*Morgen, woensdag 04 januari, is de eerste repetitie voor 2023.

In de Schakel, dat kan vandaag al vanaf 19.30 uur omdat wij gisteren hoorden dat SAS 04 jan 2023 niet komt zingen!

In de repetitiemap vooralsnog dezelfde inhoud als bij de laatste repetitie 2022 is aangegeven (door Piet Mestrom en John Gerits).

Overtollig materiaal (van de Kerst e.d.)  kan  worden ingeleverd bij Guus Levels.

SVP  opschonen van de repetitiemap.

*In de pauze drinken we er eentje van het koor, bij gelegenheid van het nieuwe jaar.

Tevens worden dan de niet afgehaalde prijzen van de Bliksemloterij 2022, verloot onder de aanwezige koorleden.

+ Een Toast voor de jarigen van afgelopen december…..

*Op maandag, 09 januari vergadert ons DB over de opzet van ons jubileumjaar; programma; organisatie; e.d….  Nog veel te doen.

Graag ideeën of andere te bespreken onderwerpen aanleveren bij Secretaris Lee van Dijk.   Een hand hulp bij de organisatie kan nooit kwaad.  Wie doet er mee??

Wij zien ons a.s. woensdag, Schakel, 20u30.

Namens DB

RC