Login Leden

Weeknieuws 28 – 2023. Afronding seizoen 22/23.

Dag zangvrienden.

Week 28-2023.

 • Woensdag, 12-07-23,  Laatste repetitie vóór de zomervakantie.  Schakel,  Vanaf 20.00 uur.  Repetitie tot 21.45 uur. Vervolgens verdeling van de Bliksemloten (150 stuks per koorlid) om in de vakantie te slijten aan bekenden, collegae, familie etc.   Voorts de afsluiting van het seizoen met drankje en hapje, namens ons koorbestuur….   En daarna:   Fijne, welverdiende, vakantie!  
 •  Graag repetitiemap in orde met actuele partituren, nodig voor het concert op 24 september in Beek-Genhout. Is het repertoire waar we de afgelopen 2 maanden mee bezig zijn geweest.
 • Herstart van onze repetities is op woensdag, 23 augustus, Schakel, 20.15 uur. Repertoire onveranderd. Welkom weer!!
 • Tijdens de vakantie, zo mogelijk, niet alleen op de lauweren rusten, maar af en toe elke week ook even thuis repeteren, om het allemaal niet te vergeten!  You Tube en zie Koorsite / Ledenafdeling….  (deskundige: Almar).
 • Enkele koorleden werken mee aan het Draaksteken Beesel, op 11 – 12 – 13 augustus en 18 – 19 – 20 augustus. Goed voor de koor-kas en de gemeenschapsgeest binnen Beesel-Reuver. Alvast Dank!   Vragen / Coördinatie bij Lee van Dijk.
 • Voorbereidende repetities voor Beek zijn gepland op zaterdag(voormiddag), 16 september, in “de Ster”  samen met Roermonds Mannenkoor.   De Ster-zaal is naast de kerk van Maasniel;   en verder de Generale Repetitie op vrijdag, 22 september in Beek-Genhout, (samen met alle deelnemende verenigingen). Voor de repetities reizen we met eigen vervoer, met enkele koorleden die willen taxi spelen… Nadere mededingen volgen, kort na de zomervakantie. (Coördinatie: Reiscommissie).
 • Concert op zondag, 24 september in Beek-Genhout.  Nazit met receptie en borrel(-tjes).  We reizen met een grote touringcar waar zo’n 30 leden van RMK + partner (op de schoot)  in passen. Vertrek vanuit Reuver plm. 10u15.   We zijn in overleg om met diezelfde bus uit Reuver,  het Roermonds Koor + partners op te pikken en er dan een gezellig samenwerkings-onder ons-reisje van te maken.  Ook hier volgen nadere berichten als een en ander voor het bestuur duidelijk is.  De interim Reiscommissie (Jan S, Piérre J, Fred S.)  wordt bij deze verzocht werkt te maken van de bus-huur. Graag!   Terugreis uit Beek is gepland vanaf plm.  18.00 uur.
 • Er is een lijst van aangemelde koorleden, tevens meereizende partners, voor het Concert. Opgave dateert van begin april j.l.    Deze lijst is in bezit van penningmeester Paul Reijnen.  Hierbij het dringende verzoek (namens de reiscommissie en de voorzitter)  om woensdag a.s. (=laatste repetitiedag), bij Paul te controleren of de gegevens kloppen. Na woensdag zijn wijzigingen niet meer opportuun omdat we anders niks verder kunnen regelen met Roermond en andere partijen….
 • Eventuele vragen: woensdag-avond, voorafgaand aan de repetitie. Wellicht dat John Gerits pas iets later dan 20.15 uur kan beginnen door verplichtingen elders.
  Met hartelijke groet, namens DB. 
  R.C.