Weeknieuws 40-2022; De week van het concert in Beesel

Weeknieuws, week 40.

Dank voor uw aller medewerking aan het succesvolle concert in Beesel, samen met het Denekamps koor, afgelopen zondag 2 oktober.

Iedereen was tevreden over de muzikale prestaties.  Verder een gezellige koffietafel in Offenbeek. Tevens een waardig afscheid van Hennie Ramaekers en een ontvangst voor John Gerits.

Verschillende bedank-berichten vanuit Denekamp ontvangen.

Woensdag, 5 oktober om 20.30 – 22.30 uur Repetitie in de Schakel. De eerste repetitie met John Gerits. Komt allen!

In de Repetitie-map graag de muziek-stukken zoals aanbevolen door de muziekcommissie (Piet Mestrom)  Op de Koor-site te vinden onder Weeknieuws ”Inhoud repetitiemap per 5 oktober 2022”, maar ook bij “Thuisrepeteren – Actueel oefenrepertoire”.

Zaterdag, 8 oktober werken RMK-koorleden mee aan de verkoop van “kruutje” voor TFK. (Info: Lee van Dijk).  De eerste 60 potjes Frumarco-stroop zijn al onderweg naar Denekamp.

Maandag, 10 oktober, RMK bestuursvergadering. Heeft u nog in te brengen agendapunten??? (>> Lee van Dijk).

Belangrijke “tussendoor” berichtjes verschijnen via de Koor-app op uw mobieltje.

Met vr. gr.

DB