Weeknieuws 45 – 2022; Voorbereidingen toekomstige concerten…

*Afgelopen donderdag hebben we een mooie afscheidsdienst voor Piet Verstappen mee kunnen verzorgen.  Alle betrokkenen, familie en vrienden waren tevreden over onze bijdrage, blijkt uit diverse reacties.

*Gezien omstandigheden afgelopen week is geen extra aandacht besteed aan de “jarigen” van oktober.  Te weten: Fred Strous op 22 oktober; Robin Kiewit op 29 oktober en Arno + Harrie Janssen op 30 oktober.

Alsnog PROFICIAT!!     A.S. repetitie op woensdag 09-11-22 zullen wij een paar keer “de Toast” repeteren, hetgeen dan meteen een ode is aan de jarigen.

*Repetitie is dus a.s. woensdag, 09-11-2022 om 20u30 in de Schakel.

*Het RMK zal niet aktief deelnemen aan de Kerstmarkt in Offenbeek op zondagmiddag, 11-12-2022.   Wel is belangstelling hiervoor van de kant van onze leden welkom!!

*Kerstconcert met Marco Bakker op zondagmorgen, 18-12-22, in de Schakel.  Voorbereidingen in volle gang. Piet Mestrom publiceerde gisteren op onze koor-site het meest actuele programma. Pas uw repetitie-map hier (weer) op aan!

Generale repetitie, samen met Marco Bakker en Sing Along Singers is op woensdag, 14-12-2022, om 20.00 uur, in de Schakel.

*Har Levels kreeg informatie inzake het Cherubini-concert (met Hennie Ramaekers). Deze brief wordt voor de belangstellenden bijgaand doorgestuurd. Graag op korte termijn aan Har Levels e/o Lee van Dijk doorgeven welke RMK-leden aan dit concert willen deelnemen.  Bij vragen?   >>>>  Har Levels.    Concert is gepland op zaterdag, 25 maart 2023, in Best (N.Br).

*Alvast voor de agenda van 2023:  De fietstocht voor koorleden vindt plaats op zaterdag-middag, 13 mei 2023.  Info bij Har Ottenheim e/o Jo Niessen. (Fietstocht is verplaatst naar 13 mei en niet op 20 mei.)

*Op maandag, 14 november vergadert het DB van ons koor. Eventueel in te brengen punten door de leden aan te leveren bij Lee van Dijk.

Groeten van DB.