Weeknieuws 47 – 2022; De week van 221122

*Op woensdag, 23-11-2022 is er weer repetitie in de Schakel.  Vanaf 19u30 graag alle Baritons.  Vanaf 20.30 uur het gehele koor.    Hard nodig voor de Kerst!!!

Oefen ook een paar keer thuis via Koorsite / Ledensite / Thuis repeteren.   Niet alleen nuttig, maar zelfs hoogst noodzakelijk!… John Gerits zingt voor ons zijn longen uit zijn lijf.

*Thuis repeteren, dus.   =  namens ons DB een OPDRACHT!!

*Tijdens de repetitie-pauze (a.s. woensdag) is er een herkansing voor Sint Nicolaas gepland.  Vorige week moest hij het laten afweten. (Speculaas aangebrand..)  Deze week verwachten wij wel  ons schoentje VOL….      Wie zoet is   (=repeteren, ook thuis!)  krijgt lekkers,,,,,,,   Wie stout is geweest >>>  Biechten bij onze pastoor. Wordt gecontroleerd!

*Afgelopen week een bericht ontvangen van Hennie Ramaekers en het KNZV:…    Cherubi-NI -project is helaas verworden tot Cherubi – NO-  project….  Jammer voor alle enthousiaste deelnemers…   In 2023 hopelijk herkansing!   Klik in deze op:  Bijgaand ( dit het bericht van de KNZV / Hennie Ramaekers.)

*Op onze Koor-site en op onze Koor-app is inmiddels reclamemateriaal verschenen om daarmee uw vrienden, bekenden, familie, relaties warm te maken voor de koop van entree -kaartjes voor Kerstconcert op 18 december in de Schakel.  SVP:  werk mee aan de reclame en aan de verkoop.

Eigenlijk is het simpel: stuur de app door aan iedereen die je kent.

*Hoor wie klopt daar kinderen????

*Doe gauw open, en vraag naar zijn naam….

=RC.,  namens DB…