Login Leden

Weeknieuws, week 37 (Definitieve voorbereiding Concert in Beek)

WEEKNIEUWS 37    (11 – 17 september);

Dag Zang-vrienden RMK:

*Na oude kaas (week 35) en belegen kaas (week 36) volgt nu toch een stukje jonge kaas (week 37)..

*Deze week stond in het teken van de afronding van de voorbereidingen voor ons Concert (samen met Roermond en Meerssen) in Beek, op 24 september a.s.  bij gelegenheid van het jubileum van John Gerits.  >> Stevige repetitie gemaakt op woensdag, 13-09. Laatste hand gelegd aan programma Beek.  > Mooi resultaat.

*Programmaboekje van concert in Beek is door Har Levels gepubliceerd op onze Koorsite.  Nu WEL KIEKE….

*Zaterdag, 16-09-23 hadden we een repetitie in Maasniel, samen met Roermond en Meerssen.  Ik en vrijwel alle deelnemers vonden het een genoegen om mee te maken hoe een koor met goede bezetting (>>100 zangers + solist + muzikale begeleiding) muziek kan maken!  Ook zonder te “kieke”….   Het was een gezellige repetitie!    RMK nam deel met ‘n kleine 30 leden.   15 op de fits (= fiets).   8 auto’s geregeld door Har Levels.  Slechts 4 auto’s nodig gebleken….  Denk hier eens over na bij komende evenementen!   Opgeven???   wel / niet / misschien / we zien wel….   als het niet regent….. als het niet te koud is…   De reiscommissie probeert er wel het beste van te maken, met dank aan Fred, Jan, Pièrre, Har,    Denk ook eens zélf mee! 

*Een mooie reportage van de “Klankvolle repetitie” in Maasniel (16-09-23) is door Har L. geplaatst op onze koorsite. De moeite waard om nog eens te bekijken en vooral te  beluisteren.  Tevens een stimulans om de laatste punten op de juiste I te zetten.    Dat kan op onze repetitie van   a.s. woensdag, 20-09-23,  Schakel, 20.15 uur.

*REPETITIE op a.s. woensdag, 20-09-23 vanaf 20.25u in de Schakel.

*Weeknieuws 38 (18-24 september) volgt overmorgen en  zal de laatste nieuwtjes en mededelingen bevatten over de repetitie op vrijdag, 22-09- in Beek Genhout.  Vervoer ook met eigen auto’s.   Vertrekken vanaf de Schakel, vrijdag om 17.30 uur. >> Zie schema van Har Levels. Let op:  te laat is te laat, dus dan fitsen….. of lopen…

*Fijne muzikale aanstaande week en weekend gewenst.   Mooie dag in Beek op zondag, 24-09-23.  John Gerits had er, na de repetitie in Maasniel, ook goed vertrouwen in.  Dat gaan we waar maken.

Leve de Koning (Prinsjesdag).  En meer subsidie voor RMK-cultuur, vanaf 2024….

Lang Leve ons R.M.K.

Groet namens DB

RC