Youtube nu beschikbaar voor oefenen Kerstconcert

Zangvrienden,  vanaf heden zijn Youtube opnames beschikbaar waarmee wij, als Reuvers Mannenkoor, kunnen oefenen voor het Kerstconcert. Dankzij de inspanningen van John en de Muziekcommissie is voor elke zangstem nu weer een video beschikbaar waarmee “The Holy City”, “Cantique de Noel” en “Dormi Fili” thuis geoefend kunnen worden. Ook de tekst c.q. de uitspraak van deze 2 partituren is door John in een video vast gelegd. Voor de Baritons heeft John op onze repetitie avond op 16 november een video opgenomen van “Yo Bajo del Monte”. Die is ook op onze site opgenomen.

Je kunt de links naar deze video’s vinden in ons ledengedeelte onder “Thuisrepeteren” en “Youtube Links”.

Laten we het vele en mooie werk wat in deze video’s is geïnvesteerd eren door er veelvuldig en enthousiast gebruik van te maken. Veel zangplezier!