07jan2024

7 januari; 14:30 Champagneconcert in de Oranjerie te Roermond samen met 3 koren en een keur aan artiesten. Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor (KRM) organiseert dit treffen. Wij willen graag met u op muzikale wijze het nieuwe jaar inluiden. Op zondagmiddag 7 januari 2024 staan om 14:30 uur het KRM en RMK (Whats in a name)… Lees verder Champagneconcert in de Oranjerie te Roermond samen met het Koninklijk Roermonds Mannenkoor.

04mei2024

Dodenherdenking

Het Reuvers Mannenkoor verzorgd een muzikale omlijsting rondom de dodenherdenking.

08mei2024

Moederdagactie

Op deze dag verzorgd het koor een openbare repetitie. Dames die hun partner voor deze openbare repetitie aanmelden krijgen een bloemetje voor moederdag, indien deze partner daadwerkelijk op de repetitie verschijnt.

29aug2024

Bliksemloterij

Op donderdag 29, vrijdag 30 augustus en zondag(ochtend) 1 september gaan wij weer langs de deuren met onze bliksemloten. Thema dit jaar: leuren langs de deuren

09nov2024

Caeciliafeest

Ons jaarlijkse Caeciliafeest in “de Schakel”.  E.e.a onder voorbehoud!